MENÜ

Üdvözöllek a honlapunkon

 

2010.12.24

Eléggé érdekesen alakult a zenekarnak az idei év, hiszen idén alakultunk meg, és már azóta túl vagyunk pár fellépésen is, saját számok irásába kezdtünk, megismertünk más zenekarokat, pici tapasztalatokat is szereztünk, mindehol nagyon jól éreztük magunkat, köszönünk mindent a rajongóknak, és így végezetül mindenkinek "KELLEMES ÜNNEPEKET!" kívánunk:

Peti, Peti, Tomi, Gábor, Zsolti

 

2010.11.26

Sziasztok! A zenekarunk ismét Galántán fog fellépni, csak a helyszín változik azaz a Galántai M Klubban. Aki teheti nézzen el :)

 

2010.11.14

A tegnapi koncertünkön nagyon  jól éreztük magunkat, nagyon jó volt a közönség is és ténleg fasza hely Komáromban a Rock Club 25. Aki teheti nézzen el a klubba megéri :) További szép napot mindenkinek ! WF

 

2010.11.07

Galántai fellépésünk után, November 13.án Komáromban folytatjuk a Rock Club 25 ben, aki teheti nézzen el oda is és reméljük, hogy tetszeni fog. Üdv. mindenkinek!

 

2010.10.27

Figyelem emberek!!! Szombaton aki teheti jöjjön el Galántára az Arkádia klubba, mert este 8 órától dübörög a Rock and Roll! Rajtunk kívül még két zenekar is fellép. Gyertek el minnél többen, hogy egy jót bulizzunk. Üdv. WF

 

2010.10.10

Na túl vagyunk a Farkasdi fellépésen is, reméljük, hogy akik ott voltak azoknak tetszett a műsorunk és megyünk tovább azaz a követkető fellépés Galántán lesz az Arkádia klubban, ahol még két másik zenekar is fel lép majd a TaZaJó Quintet és az Előtag.Gyertek el minnél többen...


2010.10.04

Üdv.mindenkinek!

Lassacskán alakul az amatőr weboldalunk is és már amatőr videót is sikerült csinálnunk a próbatermünkben az "Igazi ember" című számunkról, reméljük tetszeni fog. Már készülőben van a " Valamit tenni kell" című számunk is ami ütösebb lesz és még van pár szám amik tervben vannak, de ezeket picivel később... :)


2010.09.16

Sziasztok. Következő fellépése a zenekarnak Farkasdon lesz október 3.án. Aki teheti nézzen el,mindenkit szivesen látunk. További műsorok és zenekarok akik fellépnek:

-Varga Krisztián zenél

-Az Almaart együttes előadása: "Vágyom az életre" - Karel Svoboda emlékkoncert

-Rúzsa Magdi és együttesének élő koncertje


2010.08.22

A tegnapi koncerten Nededen a falunapon igen jól éreztük magunkat,nagyon szeretnénk megköszönni a közönségnek,hogy egy ien jó közönség előtt játszhattunk. Nagyon nagy élmény volt a zenekar számára az elsö fellépés!!!

 

2010.08.17

Aki szereti a ROCK zenét és ha van kedve akkor nézzen el szombaton Nededre a falunapokra,mert este 8 óra után fellép a zenekarunk először nyilvános helyen. Üdv.mindenkinek! ...WF...


 


 

2010/2011/2012

 

 

 

 


 

Hírek

 • Sziasztok!
  2010-08-12 15:10:21

  A zenekart elérhetitek a facebookon is:   


  Iratkozz fel a hírlevelünkre:
  Név:
  E-mail cím:

   

  Nyelv választása:

  Szlovák

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  .

Asztali nézet